Givenchy parfume – den bedste parfume mærke til mænd og kvinder

Givenchy parfume kom fra navnet Hubertde Givenchy. Han løb en organisation gav sorter af dette mærke. Nogle specielle parfume og duft er Amarige Mariage Eau De Toilette, Fleur D’Interdit Eau De Parfume til kvinder og, Greenergy Eau De Toilette, Gentleman efter barbering som duft til mænd.

Amarige D Amour Eau De Toilette er et friskt og lækkert twist til den klassiske Amarige duft. Denne parfume sammensat af frugtagtig blomster noter, herunder mandarin, sød ærte, sort currant, sandeltræ, jasmin, rose og rav. Denne parfume er til kvinder, har en meget flot lugt og fortsætter med duftens lugt indtil sidst. Dens sammensætning produkter er gode ikke så meget skadelige i lugt betyder dejligt. Denne duft bruger om dagen.

Greenergy Eau De Toilette, den blev oprettet i Frankrig. Det er en grøn, blomster- og træagtig duft til mænd.

Givenchy parfume
Amarige Mariage Eau De Toilette, Dette produkt blev introduceret i 1992. Denne romantiske blomster-frugtagtig duft er rig med rav, sensuel muskus, vanilje og mousserende frugtagtig noter af mandarin. Dette er også specielt til kvinder. Brug det mest i ægteskaber til at lave specielle effekter.

Eau De Givenchy Eau De Toilette, Denne duft designet Eau de Givenchy i 1980. Det er en blomstrende, frisk. Det har fersken, blommer, meloner og citrus. Det er beregnet til dag iført for kvinder.

Givenchy Gentleman efter Shave blev introduceret i 1975. Det er en træagtig, orientalsk duft. Den indeholder blandinger af krydderier, rose og læder. Det foreslås for aften iført for mænd.

Extravagance D Amarige Body Lotion, dette mærke blev introduceret i 1988. Det er en blomstrende, frisk duft. Dette er ideelt til afslappede lejligheder. Det besidder blandinger af krydderier, mandarin og frugtbare noter. Det foreslås for dag iført for kvinder.

Pi efter barbering blev introduceret i 1999 af Givenchys designhus. Det er en orientalsk, sofistikeret duft til mænd med aromaer af vanille, let citrus og skov. Det er foreslået til aften iført for mænd.

Så der er mange sorter i Givenchy parfume mærke til mænd og kvinder til at bære i dag, aften og ved særlige lejligheder. Så på nytårsmødet kan vi købe dette mærke for at give gave til nogen specielle og kan gøre vores nytår godt og godt.